f

Managed cPanel VPS hosting - Vanaf € 9,95 Per Maand

img

Klanten beoordelen onze cPanel VPS hosting met een . 92% zal ons aanbevelen.
Bekijk alle klantervaringen op Kiyoh

Kies meer CPUs voor een krachtigere VPS.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Processor

1vCPU

Geheugen

2GB

Opslag (SSD)

100GB

Dataverkeer

5000GB

Van € 9.95
Nu eerste maand voor € 1.00 P/M

Volledig SSD

Ons cloud platform werkt uitsluitend met SSDs. Hierdoor is je cloud server tot 10x sneller dan oplossingen met traditionele harde schijven.

Ongekend stabiel

Mocht een server uitvallen, dan neemt een andere het zonder onderbrekingen automatisch over. Terwijl wij het probleem op de achtergrond oplossen, gaat jouw server gewoon verder.

Geen zorgen

Wij monitoren ons cloud platform 24/7. Zo zijn wij bij het minste of geringste direct op de hoogte en hoef jij je geen zorgen te maken over de bereikbaarheid van je server.

Wat is cPanel VPS hosting

cPanel VPS hosting is een virtual private server (cloud server). Je hebt gegarandeerde resources, zoals geheugen, processorkracht en SSD opslagruimte. Met een managed VPS nemen wij het onderhoud van je VPS volledig uithanden.

De Techniek achter Cloud VPS hosting

IPv6 Ready

Het cloudplatform is ook bereikbaar via IPv6. Bij iedere cloud server zitten onbeperkt aantal IPv6 server adressen inbegrepen.

Intel Xeon

We werken met de laatste generatie Xeon processoren en DDR4 ECC geheugen.

300Gbps+ Netwerk

Het netwerk waar we gebruik van maken heeft meer dan 300Gbps capaciteit.

KVM

We virtualiseren met KVM en je hebt de mogelijkheid om uit meer dan 100 kant en klare templates te kiezen voor je cloud server.

Schaalbaar en self-healing

Snel meer capaciteit nodig? Je kunt direct up of downgraden. Als een fysieke hypervisor uitvalt, dan neemt een andere server het automatisch over.

Externe backup ruimte

Per cloud server kun je kosteloos tot 2 snapshots maken van je omgeving. Deze worden weggeschreven naar een externe server en kun je weer restoren. De externe backup opslag is net zo groot als de opslag van je cloud pakket.

Op zoek naar een betrouwbare virtuele server met cPanel?

Zoek niet verder! cPanel is het meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke control panel waarmee zowel de startende als doorgewinterde webmaster uitstekend uit de voeten kan. Neostrada is sinds 2005 officeel cPanel Partner en heeft hierdoor directe lijnen met cPanel, waardoor eventuele problemen en bugs snel opgelost kunnen worden. Met meer dan 12 jaar ervaring met het cPanel control panel, weten wij waarover we praten. Start vandaag nog met een virtuele server in combinatie met cPanel bij Neostrada en ervaar onze geweldige service en stabiliteit!

Management

Je kan je server uitbreiden met een management pakket en eventueel nog een licentie op Softaculous (de auto-software installer zoals bij ons in cPanel, deze kosten zijn 19,95 euro per jaar excl. BTW), dit is optioneel. We bieden alleen management aan i.c.m. cPanel. Andere control panels zijn volledig unmanaged en dien je dus zelf te onderhouden.

Je hebt de keuze uit de volgende 2 pakketten;

Alleen updates/support (EUR 4,95 per maand);
Met dit pakket bieden we geen uptime garantie maar word gewerkt op basis van best effort. We garanderen wel dat we tijdens kantooruren technische problemen voor je op lossen. Ook draai je niet mee in de monitoring, wij worden dus niet automatisch op de hoogte gesteld van eventuele problemen binnen je cloud server. Deze worden op best effort basis opgelost

24/7 management (EUR 14,95 per maand);
Met dit pakket heb je geen omkijken meer naar het beheer van je cloud server. Wij onderhouden de cloud server voor je en zorgen dat deze up2date is. We garanderen een uptime op je managed cloud server van minimaal 99,9% in de praktijk ligt deze nog hoger. Daarnaast monitoren wij je server 24 uur per dag en grijpen wij direct in bij storingen. Je hoeft hier zelf geen actie op te ondernemen.

Control panel licenties

Bij je VPS is het mogelijk om diverse controlepaneel licenties af te nemen. We bieden alleen cPanel aan in combinatie met updates. Andere controlpanels zin volledig unmanaged en dien je dus zelf te onderhouden. Het powerpanel om de VPS te herstarten, te backuppen, opnieuw te installeren of om bestanden te uploaden via de filemanager zit bij alle virtuele servers gratis inbegrepen.

controlpanel prijs per maand
cPanel/WHM unlimited domains (incl updates!) € 12,95
DirectAdmin (unmanaged) € 4,95

24/7 Management voor je cloud server

Voor slechts € 14,95 per maand heb je zelf geen omkijken naar het beheer.

Met dit pakket monitoren wij je server 24 uur per dag en grijpen wij direct in bij storingen. Je hoeft hier zelf geen actie op te ondernemen. Daarnaast onderhouden wij de cloud VPS server voor je en zorgen dat deze altijd up2date is.

Samenstellen

Vraag nu je domeinnaam aan!

Binnen enkele minuten online