f

Kies meer CPUs voor een krachtigere server.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Processor

1vCPU

Geheugen

2GB

Opslag (SSD)

50GB

Dataverkeer

5000GB

Van € 9.95
Nu eerste maand voor € 1.00 P/M

Managed VPS server

img

Klanten beoordelen onze webhosting met een . 92% zal ons aanbevelen.
Bekijk alle klantervaringen op Kiyoh

Managed VPS Server

Je kan je server uitbreiden met een management pakket en eventueel nog een licentie op Softaculous (de auto-software installer zoals bij ons in cPanel, deze kosten zijn 19,95 euro per jaar excl. BTW), dit is optioneel. We bieden alleen management aan i.c.m. cPanel. Andere control panels zijn volledig unmanaged en dien je dus zelf te onderhouden.

Je hebt de keuze uit de volgende 2 pakketten;

Alleen updates/support (EUR 4,95 per maand);

Met dit pakket bieden we geen uptime garantie maar word gewerkt op basis van best effort. We garanderen wel dat we tijdens kantooruren technische problemen voor je op lossen. Ook draai je niet mee in de monitoring, wij worden dus niet automatisch op de hoogte gesteld van eventuele problemen binnen je cloud server. Deze worden op best effort basis opgelost

24/7 management (EUR 14,95 per maand);

Met dit pakket heb je geen omkijken meer naar het beheer van je cloud server. Wij onderhouden de cloud server voor je en zorgen dat deze up2date is. We garanderen een uptime op je managed cloud server van minimaal 99,9% in de praktijk ligt deze nog hoger. Daarnaast monitoren wij je server 24 uur per dag en grijpen wij direct in bij storingen. Je hoeft hier zelf geen actie op te ondernemen.

Control panel licenties

Bij je VPS is het mogelijk om diverse controlepaneel licenties af te nemen. We bieden alleen cPanel aan in combinatie met updates. Andere controlpanels zin volledig unmanaged en dien je dus zelf te onderhouden. Het powerpanel om de VPS te herstarten, te backuppen, opnieuw te installeren of om bestanden te uploaden via de filemanager zit bij alle virtuele servers gratis inbegrepen.

controlpanel prijs per maand
cPanel/WHM unlimited domains (incl updates!) € 12,95
DirectAdmin (unmanaged) € 4,95
Img
Volledig SSD

Ons cloud platform werkt uitsluitend met SSDs. Hierdoor is je cloud server tot 10x sneller dan oplossingen met traditionele harde schijven.

Img
Ongekend stabiel

Mocht een server uitvallen, dan neemt een andere het zonder onderbrekingen automatisch over. Terwijl wij het probleem op de achtergrond oplossen, gaat jouw server gewoon verder.

Img
Geen zorgen

Wij monitoren ons cloud platform 24/7. Zo zijn wij bij het minste of geringste direct op de hoogte en hoef jij je geen zorgen te maken over de bereikbaarheid van je server.

24/7 Management

Voor slechts €14,95 per maand heb je zelf geen omkijken naar het beheer.

Img

Updates

Wij onderhouden de cloud server voor je en zorgen dat deze up2date is.

Img

99,9% UPTIME SLA

Wij garanderen een uptime op je managed cloud server van
minimaal 99,9%, in de praktijk ligt deze nog hoger.

Img

24/7 Monitoring

Met dit pakket monitoren wij je server 24 uur per dag en grijpen wij direct in bij storingen. Je hoeft zelf hier geen actie op te ondernemen.

Updates/ support

Voor slechts € 4,95 p/m updaten wij jouw server.

Wij onderhouden de cloud server voor je en zorgen dat deze up2date is.

Met dit pakket bieden we geen uptime garantie maar word gewerkt op basis van best effort. We garanderen wel dat we tijdens kantooruren technische problemen voor je op lossen. Ook draai je niet mee in de monitoring, wij worden dus niet automatisch op de hoogte gesteld van eventuele problemen binnen je cloud server. Deze worden op best effort basis opgelost.

Techniek

IPv6 Ready

Het cloudplatform is ook bereikbaar via IPv6. Bij iedere cloud server zitten onbeperkt aantal IPv6 server adressen inbegrepen.

Schaalbaar en self-healing

Snel meer capaciteit nodig? Je kunt direct up of downgraden. Als een fysieke hypervisor uitvalt, dan neemt een andere server het automatisch over.

Externe backup ruimte

Per cloud server kun je kosteloos tot 10 snapshots maken van je omgeving. Deze worden weggeschreven naar een externe server en kun je weer restoren. De externe backup opslag is net zo groot als de opslag van je cloud pakket.

KVM

We virtualiseren met KVM en je hebt de mogelijkheid om uit meer dan 100 kant en klare templates te kiezen voor je cloud server.

Intel Xeon

We werken met de laatste generatie Xeon processoren en DDR4 ECC geheugen.

300Gbps+ Netwerk

Het netwerk waar we gebruik van maken heeft meer dan 300Gbps capaciteit.

Control panel licenties

Vanaf € 4,95 p/m bieden wij je.

Bij je cloud server is het mogelijk om diverse control panel licenties af te nemen. We bieden alleen management aan i.c.m. cPanel. Andere control panels zijn volledig unmanaged en dien je dus zelf te onderhouden. De meerprijs voor management vind je terug onder 24/7management of onder updates / support. Het cloud panel om je cloud server te herstarten, te backuppen, opnieuw te installeren, zit bij alle cloud servers gratis inbegrepen.


€ 12,95 P/M

€ 4.95 P/M

€ 9.95 P/M

€ 19.95 P/J

€ 14.95 P/M

Vraag nu je domeinnaam aan!

Binnen enkele minuten online