f

Cloud Servers - SSD VPS Hosting

img

Klanten beoordelen onze cloudhosting met een . 97% zal ons aanbevelen.
Bekijk alle klantervaringen op Kiyoh

Kies meer CPUs voor een krachtigere VPS.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Processor

1vCPU

Geheugen

2GB

Opslag (SSD)

100GB

Dataverkeer

5000GB

Van € 9.95
Nu eerste maand voor € 1.00 P/M

Img
Volledig SSD

Ons cloud platform werkt uitsluitend met SSDs. Hierdoor is je cloud server tot 10x sneller dan oplossingen met traditionele harde schijven.

Img
Ongekend stabiel

Mocht een server uitvallen, dan neemt een andere het zonder onderbrekingen automatisch over. Terwijl wij het probleem op de achtergrond oplossen, gaat jouw server gewoon verder.

Img
Geen zorgen

Wij monitoren ons cloud platform 24/7. Zo zijn wij bij het minste of geringste direct op de hoogte en hoef jij je geen zorgen te maken over de bereikbaarheid van je server.

Onze Cloud VPS hosting is razendsnel

Het is natuurlijk fijn als je geen zorgen hoeft te maken over de laadtijd van je website. Dankzij onze razendsnelle hosting groeien we graag met je mee. Je bezoekers ergeren zich nooit meer aan de laadtijd van je website.

Laat de Cloud VPS hosting met je meegroeien

Als je website groeit of meerdere websites wilt hosten dan is een cloud server makkelijk te upgraden. Meer CPU's en geheugen is nooit een probleem en vereist geen website migratie. Alles binnen enkele minuten geregeld.

Hulp nodig bij het kiezen van VPS hosting? Neem contact op

Kom je er even niet uit met het kiezen van je VPS hosting? Geen probleem, neem gewoon even contact op met onze klantenservice. Deze staat 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen

24/7 Management voor je cloud server

Voor slechts €14,95 per maand heb je zelf geen omkijken naar het beheer.

Img

Updates

Wij onderhouden de cloud server voor je en zorgen dat deze up2date is.

Img

99,9% UPTIME SLA

Wij garanderen een uptime op je managed cloud server van
minimaal 99,9%, in de praktijk ligt deze nog hoger.

Img

24/7 Monitoring

Met dit pakket monitoren wij je server 24 uur per dag en grijpen wij direct in bij storingen. Je hoeft zelf hier geen actie op te ondernemen.

VPS altijd up to date

Voor slechts € 4,95 p/m updaten wij jouw server.

Wij onderhouden de cloud server voor je en zorgen dat deze up2date is.

We garanderen wel dat we tijdens kantooruren technische problemen voor je op lossen. Ook draai je niet mee in de monitoring, wij worden dus niet automatisch op de hoogte gesteld van eventuele problemen binnen je cloud server. Deze worden op best effort basis opgelost.

Techniek achter VPS hosting

IPv6 Ready

Het cloudplatform is ook bereikbaar via IPv6. Bij iedere cloud server zitten onbeperkt aantal IPv6 server adressen inbegrepen.

Schaalbaar en self-healing

Snel meer capaciteit nodig? Je kunt direct up of downgraden. Als een fysieke hypervisor uitvalt, dan neemt een andere server het automatisch over.

Externe backup ruimte

Per cloud server kun je kosteloos tot 2 snapshots maken van je omgeving. Deze worden weggeschreven naar een externe server en kun je weer restoren. De externe backup opslag is net zo groot als de opslag van je cloud pakket.

KVM

We virtualiseren met KVM en je hebt de mogelijkheid om uit meer dan 100 kant en klare templates te kiezen voor je cloud server.

Intel Xeon

We werken met de laatste generatie Xeon processoren en DDR4 ECC geheugen.

300Gbps+ Netwerk

Het netwerk waar we gebruik van maken heeft meer dan 300Gbps capaciteit.

VPS control panel licenties

Vanaf € 4,95 p/m bieden wij je.

Bij je cloud server is het mogelijk om diverse control panel licenties af te nemen. We bieden alleen management aan i.c.m. cPanel. Andere control panels zijn volledig unmanaged en dien je dus zelf te onderhouden. De meerprijs voor management vind je terug onder 24/7management of onder updates / support. Het cloud panel om je cloud server te herstarten, te backuppen, opnieuw te installeren, zit bij alle cloud servers gratis inbegrepen.


€ 12,95 P/M

€ 4.95 P/M

€ 9.95 P/M

€ 19.95 P/J

€ 14.95 P/M

Vraag nu je domeinnaam aan!

Binnen enkele minuten online