f

Direct je eigen gratis website maken

Met onze website maker kan je zonder enige ervaring of programmeerkennis je eigen website maken. Onze websitemaker is standaard inbegrepen als je bij ons een premium webhosting afsluit. Op het webhosting pakket zal de website worden opgeslagen en bereikbaar zijn voor iedereen op het internet. Bij het webhosting pakket krijg je toegang tot de website builder om een gratis website te maken.

Hoe werkt de website maker?

Met onze website maker is het eenvoudiger dan ooit om je eigen gratis website te maken. Zelfs zonder technische kennis!

Met een premiumpakket is de website maker gratis te gebruiken. De website maker vindt je in het Cpanel account. Met één klik start je de website maker en maak je in drie stappen je eigen website.

1). Selecteer een template uit meer dan 190 templates.
2). Gebruik de intuitieve drag and drop builder om tekst, afbeeldingen, buttons en formulieren te plaatsen waar je ze hebben wilt.
3). Publiceer je website met één druk op de knop!

Elementen

 1. Element toevoegen

  Element selecteren Sleep en plaats element
  Tekst, Afbeelding, Gallerij, Youtube, Maps, Vorm, Lijn, Menu, Talen

 2. Element bewerken

  Element selecteren Dubbel klik op element

  Element selecteren Rechtermuis klik Eigenschappen

  Element selecteren Klik op

 3. Element verwijderen

  Element selecteren Verwijder (toetsenbord)

  Element selecteren Rechtermuis klik Verwijderen

  Element selecteren Klik op  Verwijderen

 4. Element vastzetten/ Rangschikken

  Element selecteren Rechtermuis klik Vastzetten/ Rangschikken

  Element selecteren Klik op  Vastzetten/ Rangschikken

Pagina

 1. Pagina eigenschappen beheren

  Selecteer Instellingen SEO(Google Analytics)/ Achtergrond/ Styles/ Favicon/ Breedte

 1. Wijzig sitebuilder taal

  Selecteer Talen Selecteer taal

 1. Menu item wijzigen

  Selecteer Navigatie Selecteer menu item Klik op menu item

Template

 1. Website opslaan

  Klik Publiceer  Concept opslaan/ Publiceer/ Backup/Herstellen

 2. Menu item wijzigen

  Klik Nieuw/Reset  Wijzig menu item Selecteer template

Img
EENVOUDIG TE GEBRUIKEN

In drie stappen maak je eenvoudig je eigen gratis website. Selecteer een template, plaats de tekst, afbeeldingen, buttons en formulieren waar je ze hebben wilt en publiceer je website met één druk op de knop!

Img
MEERTALIGE WEBSITE

Doormiddel van de talen pugin kun je meerdere talen toevoegen aan je website. Je bezoekers kunnen eenvoudig schakelen tussen de talen doormiddel van een dropdown of vlaggetjes op je site.

Img
GRATIS BIJ ALLE PREMIUMPAKKETTEN

Met een premiumpakket kan je gratis gebruik maken van onze website maker. De website maker vind je in het Cpanel account. Met één klik start je de website maker en kan je beginnen met het bouwen van je eigen website

Zet jouw bedrijf op de kaart met een eigen gratis website

Er zitten een flink aantal voordelen aan je eigen website als bedrijf. Zo zet je meteen jouw website op de kaart en kom je professioneel over op je klanten. Met een eigen website ben je ook nog eens beter vindbaar. Vanaf nu ben je ook nog eens altijd bereikbaar. Je klanten kunnen op elk moment van de dag je klantgegevens vinden en je aanbod bekijken.

Maak direct je eigen website

Wil je ook graag vindbaar worden voor je klanten? Begin vandaag nog met het maken van je eigen website via onze website maker. Bestel direct een webhosting pakket naar keuze op onze site. Je kan meteen aan de slag en via onze eenvoudige website maker je eigen site in elkaar zetten.

Begin met een domeinnaam en webhosting

Voordat je aan de slag kan heb je eerst een webhosting pakket nodig. Onze pakketten zijn verkrijgbaar inclusief een domeinnaam. Op de hosting kan je straks je website gaan bouwen. Als je bij Neostrada een pakket aanschaft krijg je direct toegang tot de website maker. Met de website maker kan je aan de slag om meteen je eigen site in elkaar te zetten. Nadat je pakket betaald is kan je de website maker opstarten en jouw eigen site in elkaar gaan zetten.

Maak gratis je eigen responsive HTML website

Via onze website maker kan je heel eenvoudig een responsive HTML website maken. Een responsive website wil zeggen dat de site via elk apparaat toegankelijk is. Dit is één van de vereisten als je vindbaar wil zijn op het internet. Jouw website is straks bereikbaar via Android, iOS, tablets, maar natuurlijk ook gewoon via de computer. Zelfs op je telefoon wordt de site perfect weergeven en kan je jouw diensten aanbieden. Als je website mobiel vriendelijk is scoor je ook nog eens beter op zoekmachines. Je kan zo eenvoudig meer verkeer naar je website trekken. Je hoeft alleen maar op de website maker te klikken en je kan aan de slag om in ons eenvoudige systeem een eigen site te bouwen. Binnen een paar minuten kan je al online zijn dankzij Neostrada.

Krachtiger.

Kies voor onze premium pakketten voor krachtigere webhosting. Met onze premium pakketten heb je namelijk beschikking tot 4 vCPU's en 4 GB werkgeheugen. Perfect wanneer je een webshop wilt beginnen.

Garantie.

Bij elk premium pakket geniet je van 99,9% uptime garantie. Wij zorgen ervoor dat jouw website in ieder geval 99,9% van de tijd bereikbaar is, zodat jij je bezig kan houden met de dingen die er voor jou toe doen.

Back-ups

Werkt je website niet meer? Geen zorgen. Met een premium pakket kan je tot 7 dagen terug een back-up herstellen zonder dat je ons daarvoor nodig hebt. Dit doe je gemakkelijk via het bekende cPanel controlepaneel.

Alle voordelen op een rijtje.

Bij Neostrada willen wij onze klanten het beste bieden. Een volledig pakket zonder kleine lettertjes en zonder de noodzaak om extra diensten aan te moeten schaffen om te kunnen doen wat jij wilt. Daarom heeft elk hostingpakket dezelfde geweldige extra's die het jou gemakkelijker maken.

Naast onze volledige pakketten geniet je natuurlijk van de beste ondersteuning. Onze ervaren medewerkers helpen je altijd graag verder en gaan door totdat jouw probleem echt is opgelost. Zo doen wij dat.

Je pakket wordt direct aangemaakt wanneer je betaalt via iDeal, PayPal of creditcard. Zo kan je direct aan de slag met je website en ben je binnen no-time online.

1 GB PHP memory limiet
Onbeperkt dataverkeer
1-click app installer
Onbeperkt e-mailaccounts
Gratis SSL-certificaten
cPanel controle paneel
Zelf PHP-versie kiezen (5.x of 7.x)
Onbeperkt MySQL databases
phpMyAdmin
Shell toegang

Zorgeloos spamvrij

Alle uitgaande e-mails worden gefilterd op spam door SpamExperts. Dankzij geavanceerde filters en moderne technieken hoef jij je geen zorgen te maken over het veilig ontvangen en versturen van e-mail.

Door

Vraag nu je domeinnaam aan!

Binnen enkele minuten online