Premium service

Als hostingprovider doen we ons best om je zo goed mogelijk te helpen. De expertise van onze support superhelden ligt bij webhosting dus hulp bij werkzaamheden aan je website ondersteunen we niet standaard. Wil je toch onze hulp inschakelen? Kies dan voor Premium service.

Mailbox verhuizen € 25,00

Als je overstapt naar Neostrada dan wil je natuurlijk al je mail behouden. Om dit mogelijk te maken zonder rompslomp bieden wij een mailbox verhuisservice aan. Wij verhuizen je IMAP of POP3 maibox* en zorgen ervoor dat al je belangrijke mailtjes meegaan naar je nieuwe pakket.

Je website verhuizen? Kies dan voor onze website verhuisservice

1

Bestel het gewenste pakket met een externe domeinnaam

Kies bij het bestellen van het pakket wel voor een externe domeinnaam. Hierdoor zal de domeinnaam nog niet naar ons verhuisd worden en kunnen wij de mailbox verhuizen.

Zodra het pakket is aangemaakt kunnen wij je mailbox verhuizen naar het nieuwe pakket.

Bestel pakket
2

Aanvragen van verhuisservice

Neem contact op met onze klantenservice via [email protected] en geef aan dat je gebruik wilt maken van de mailbox verhuisservice. Stuur de volgende gegevens mee:

  • Het mailadres waar het omgaat en het bijbehorende wachtwoord
  • De mailserver van de huidige partij
  • De inloggegevens van het pakket bij Neostrada
3

Verhuizing inplannen

Wij controleren alle gegevens zodat de verhuizing vlekkeloos verloopt. Als alle gegevens in orde zijn nemen we contact met je op om de verhuizing in te plannen. Zo wordt de verhuizing altijd op een geschikt moment uitgevoerd. Wij laten je weten zodra de verhuizing is afgerond.

Voor de verhuizing brengen we eenmalig € 25,00 in rekening per mailbox. Wil je meerdere mailboxen verhuizen? Vanaf 5 mailboxen kom je in aanmerking voor bulk korting. Geef dit aan bij je aanvraag en ontvang een prijs op maat.

* Het is uitsluitend mogelijk om IMAP en POP3 mailboxen te verhuizen middels onze verhuisservice.

Vraag nu je domeinnaam aan!

Binnen enkele minuten online