Managed WordPress

Premium hosting. Volledig ontzorgd.
Tijdelijk de eerste maand voor € 1,-

Geen omkijken meer naar het beheer van je WordPress website. Wij nemen het technisch beheer van je website helemaal uit handen.

Probeer het 30 dagen en ervaar het verschil. Niet tevreden? Geld terug!

rating-kiyoh

Klanten beoordelen onze webhosting met een 9! 92% zal ons aanbevelen.

Database Security Ongekend snel

Ons managed WordPress platform is ongekend snel door gebruik te maken van state-of-the-art technieken zoals NGINX, PHP-FPM en MariaDB. Hierdoor laadt je website vele malen sneller dan bij reguliere hosting. Ook onverwachte pieken in je websiteverkeer zullen hierdoor geen enkel probleem zijn.

Zorgeloze website

Jouw managed WordPress pakket wordt standaard voorzien van een lege WordPress installatie en is dus klaar voor gebruik. Ook zorgen wij ervoor dat alles altijd up-to-date is en voorzien van de laatste beveiligingsupdates. Niet alleen op server niveau maar ook je WordPress installatie en je plugins.

Gratis verhuizen

Heb je al een website? Onze experts regelen de verhuizing van je website en je e-mail zonder downtime. Je website wordt volledig getest en waar nodig geoptimaliseerd. Zo kan je ons platform volledig benutten. Het enige wat jij hoeft te doen is achterover leunen en wachten tot je site gereed is.

Managed WordPress

1e maand voor maar € 1,-

€ 24,99 p.m.

  • 1 WordPress installatie
  • 50.000 bezoekers
  • Inclusief email
  • Gratis SSL-certificaat
  • Gratis verhuisservice
  • Dagelijkse back-ups

Geoptimaliseerd voor WordPress

We maken gebruik van de nieuwste techniek om ervoor te zorgen dat je website razendsnel laadt. Het managed WordPress platform maakt hiervoor gebruik van onder andere: NGINX, PHP-FPM, MariaDB en NGINX content caching. Deze technieken garanderen een lage laadtijd ongeacht hoe groot je website is of hoe veel bezoekers er op je website zijn.

Managed WordPress geeft jouw WordPress-site de boost die het verdient. Met meer dan genoeg kracht en 99,9% uptime garantie kan je eindeloos groeien, zonder je zorgen te maken over de bereikbaarheid. En omdat je onze verhuisservice gratis krijgt, zetten wij jouw WordPress-site zonder downtime over.

WordPress volledig managed

Wij zorgen voor het technisch beheer van je website

  • Software- en beveiligingsupdates worden automatisch uitgevoerd.
  • Dagelijks wordt er een back-up van je site gemaakt.
  • Wij controleren of je website online is en naar behoren werkt.
  • Jouw website wordt gratis verhuisd.

Kies voor managed, kies voor zorgeloos

WordPress

Managed WordPress

Maandelijkse bezoekers 20.000 50.000
Automatische backup
Backup retentie 30 dagen 30 dagen
Gratis SSL-certificaat
Gratis verhuisservice
30 dagen niet goed, geld terug
NGINX
PHP-FPM
Full page caching
Uptime monitoring
WordPress core updates
WordPress plugin updates
WordPress thema updates

*Thema updates zijn standaard uitgeschakeld

Premium support

6 dagen per week bereikbaar voor al je vragen. Open een ticket of start een livechat voor razendsnel antwoord. Wil je zelf aan de slag? Kijk dan naar onze kennisbank.

Veelgestelde vragen over managed WordPress

Wat is managed WordPress hosting?

Managed WordPress hosting is onbezorgd een website hosten. Wij nemen het technisch onderhoud van de server en je website voor onze rekening èn we zorgen ervoor dat je website sneller dan ooit te voren werkt! Dit hebben we mogelijk gemaakt door ons managed WordPress platform te voorzien van state-of-the-art technieken zoals NGINX, PHP-FPM en MariaDB. Hierdoor laadt je website vele malen sneller dan bij reguliere hosting. Ook onverwachte pieken in je websiteverkeer zullen hierdoor geen enkel probleem zijn.

WordPress is een open-source content management systeem (CMS) waarmee je prachtige websites, blogs of apps kunt maken. Ruim 29% van alle website wereldwijd maakt gebruik van WordPress, varierend van kleine persoonlijke blogs tot wereldwijde nieuwssites. Door het gebruk van plugins heeft WordPress Ongekend veel mogelijkheden. Er zijn meer dan 45.000 plugins beschikbaar die allerlei functionaliteiten toevogen aan je website. Denk hierbij aan fotoalbums, mailinglijsten en zelfs een webshop. Met de installatie van een plugin maak je dit in een paar klikken mogelijk!

Ons reguliere hosting platform is geoptimaliseerd voor een breed spectrum aan software, hierdoor is het een hele goede keus voor alle software. Maar als je het uiterste uit je WordPress site wilt halen dan is managed WordPress the way to go! Daarnaast zorgen we bij ons reguliere hostingplatform enkel voor het onderhoud en de uptime van onze webhosting servers. Bij ons managed WordPress pakket onderhouden we ook de website en controleren we de uptime van zowel de server als je website.

Het is erg lastig om vooraf een inschatting te maken van de load die een website bezoeker veroorzaakt, dit hangt namelijk af van vele factoren in je website. Met ons managed WordPress pakket kunnen we garanderen dat 50.000 bezoekers per maand geen enkel probleem is ongeacht wat voor website je hebt. Indien je verwacht dat je meer dan 50.000 bezoekers per maand ontvangt dan kan je hoogst waarschijnlijk alsnog uit de voeten met het standaardpakket. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan kunnen we altijd kijken naar een zwaardere setup binnen ons managed WordPress platform. Neem hiervoor contact op met [email protected]

Het managed WordPress pakket is geoptimaliseerd voor één installtie. Indien je meerdere websites bij ons wilt onderbrengen dien je een extra managed WordPress pakket per installatie te bestellen.

Het managed WordPress platform is geschikt voor alle typen WordPress websites, e-commerce is daar dus geen uitzondering op. Een e-commerce website heeft wel meer dynamische pagina's die meer van ons platform vragen dan een reguliere website. Dit kan ervoor zorgen dat de beoogde maximaal 50.000 bezoekers per maand lager komt te liggen. Neem daarom contact met ons op via [email protected]om te bespreken of een zwaardere setup op ons managed WordPress hosting platform nodig is.

Het managed WordPress pakket is geoptimaliseerd voor één website en één domein. Om een multi-site te hosten is het een vereiste dat er meerdere domeinen gekoppeld kunnen worden aan één pakket. Indien je een multi-site op ons managed WordPress platform wilt hosten dan dien je contact met ons op te nemen via [email protected]

Indien je al een domein hebt zijn er verder geen kosten verbonden aan het hosten op een managed WordPress pakket. Anders heb je nog een domein nodig die naar het pakket verwijst. Je registreert al een domeinnaam vanaf € 1,95.

Na je bestelling wordt je automatisch naar de setup wizzard in je klantenaccount gestuurd. Hier kun je eenvoudig je domein koppelen of direct aan de slag gaan met je website op een door ons beschikbaar gestelde generieke domein. WordPress is direct geïnstalleerd dus na het voltooien van de wizard kan je gelijk starten met het bouwen van je website.

Dit vinden klanten van onze Managed WordPress

Bekijk alle klantervaringen op Kiyoh