Hoe maak ik een hostingaccount aan?

Door een hostingaccount aan te maken, geef je iemand de mogelijkheid om op jouw reseller pakket een website te maken.

Belangrijk

• Er moet een hostingpakket zijn aangemaakt voordat je een hostingaccount kan aanmaken.
  • De domeinnaam die je aan een hostingpakket koppelt moet geregistreerd zijn en verwijzen naar het IP-adres van de server waar je reseller pakket op staat. Als je niet weet welk IP-adres dit is, neem dan contact op met onze helpdesk. We helpen je graag verder!

Lees ook: Hoe maak ik een hosting pakket aan?

Stappenplan

Stap 1. Log in op WHM. (jouwdomein.nl/whm)

Stap 2. Klik in het linker menu onder de categorie 'Account Functions' op 'Create a New Account'.

Stap 3. Je ziet de volgende belangrijkste velden:

• Domain. De domeinnaam die je koppelt aan het hostingaccount.
  • Username. De gebruikersnaam om in te loggen in cPanel.
  • Password. Het wachtwoord om in te loggen in cPanel.
  • Email. Het e-mailadres van de eigenaar van het hostingaccount.
  • Choose a Package. Het hostingpakket voor het hostingaccount.

Stap 4. Klik op 'Create' om het hostingaccount aan te maken.

Dit kennisbank artikel is voor het laatst bijgewerkt op: 30 april 2018