Hoe pas ik het wachtwoord van mijn e-mailadres aan via cPanel?

Indien je het wachtwoord van je aangemaakte e-mailadres kwijt bent of deze wil wijzigen, dan kun je dit via cPanel doen. In dit artikel leggen we uit hoe je het wachtwoord van je e-mailadres kunt aanpassen via cPanel.

Stappenplan

Stap 1. Log in op cPanel.

Stap 2. Klik onder de categorie E-mail op E-mailaccounts.

Stap 3. Klik onder E-mailaccounts, naast je e-mailadres op Beheren.

Emailadres wachtwoord aanpassen

Stap 4. Vul nu een nieuw wachtwoord in bij Nieuw wachtwoord.

Nieuw wachtwoord

Stap 5. Klik op Update Email Settings.

Stap 6. Hoera! Het wachtwoord van je e-mailadres is gewijzigd.

Lees ook: Hoe log ik in op WHM of cPanel?

Dit kennisbank artikel is voor het laatst bijgewerkt op: 17 juni 2019